Fenerbahçe’de takımı Dirk Kuyt yönetecek!

Fenerbahçe’de İsmail Kartal’ın ardından teknik direktör arayışı sürerken, takımın geçici olarak Dirk Kuyt’a emanet edildiği öne sürüldü. Hollandalı antrenörün milli araya kadar dört karşılaşmada görev yapması bekleniyor.

Fenerbahçe’de takımı Dirk Kuyt yönetecek!

Fenerbahçe’de teknik direktörlük koltuğu için arayış devam ediyor. İsmail Kartal ile yolların ayrılmasının ardından, teknik ekipte bulunan Dirk Kuyt’ın geçiş döneminde takımın başında olacağı belirtildi.

28 Ekim tarihli habere göre Kuyt’ın ilk sınavını Göztepe karşısında vermesi bekleniyor. Hollandalı çalıştırıcının, yeni teknik direktör göreve başlayana kadar hazırlıkları yürütmesi planlanıyor.

Gündemde dört karşılaşma var

Kuyt’ın milli araya kadar Kadıköy’de oynanacak Göztepe ve Liverpool maçlarının yanı sıra Çorum ve Kocaelispor deplasmanlarında da takımın başında bulunacağı ifade ediliyor.

Sarı-lacivertli yönetimin ise yeni teknik direktörü milli ara öncesinde belirlemeyi hedeflediği aktarılıyor. Görev süresi ve dört maçlık plan, şimdilik basına yansıyan bilgiler olarak öne çıkıyor.

TR724 Patreon

Bağımsız haberciliğe destek olun

TR724, okurlarının katkısıyla yayın yapıyor. Patron olarak bu haberi ve yenilerini mümkün kılın.

Patron ol

GÜNÜN MANŞETLERİ

Yorum Yap