
AKP rejiminin ‘milis gücü’ ve Erdoğan’ın ‘devrim muhafızları’ olarak kabul edilen SADAT’ın (Uluslararası Savunma Danışmanlığı) kurucusu ve AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eski başdanışmanı Adnan Tanrıverdi hayatını kaybetti.
Edinilen bilgilere göre SADAT’ın kurucusu Adnan Tanrıverdi bugün sabaha karşı öldü. Tanrıverdi, aynı zamanda AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eski başdanışmanıydı. Tanrıverdi’nin cenazesi 5 Ağustos Pazartesi günü (yarın) ikindi namazını müteakiben Eyüpsultan Camii’nde kılınacak cenaze namazının ardından toprağa verilecek.
Tanrıverdi, Ağustos 2016 tarihinde Cumhurbaşkanlığı Başdanışmanlığına atanmıştı. Bu görevden Ocak 2020’de istifa etti
Ölümün zamanlaması çok manidar:))
tanırım iyi adamdır. zaman gazetesinde biriki yazısı çıkmıştı. dedim ne rütbesi var ki burada yazıyor. meğer bilen biliyormuş adamdaki pardon rahmetlideki cevheri.
cehenneme kadar yolu var.zebanisi bol olsun.
Ateşi bol olsun, derin devletin 15 Temmuzda siyasal İslam adına silahlı güç yapılanmasını yapan haysiyet-sizi!
şeytanı bol olsun
Ölüm raporu yayınlanmalı. 15 Temmuz ortakları yakınen takip edilmeli. Ne de olsa Erdoğanın suç ortakları ve tanıklar. Bir bir ölebilir mi ?