Samsun merkezli 3 ilde ‘Maydonoz Döner’operasyonu: 7 kişi adliyeye sevk edildi

Samsun merkezli 3 ilde ‘Maydonoz Döner’e yönelik düzenlenen nefret operasyonunda gözaltına alınan 24 kişiden 7’si adliyeye sevk edildi.

3 gün önce Samsun’un İlkadım, Canik, Çarşamba ve Vezirköprü ilçeleri ile Ankara ve İstanbul’da düzenlenen operasyon hukuksuz operasyonda Maydonoz Döner şubelerinin ortakları ya da çalışanlarının birinci dereceden yakınlarının cemaatle bağlantılı oldukları suçlamasıyla aralarında ihraç polis, ihraç asker, ihraç öğretmen, ihraç savcı ve emekli diyanet görevlilerinin 23 kişi gözaltına alınmıştı. Baskın yapılan evlerde bulunan bilgisayar, cep telefonu, hafıza kartı, ayrı ayrı paketlenmiş 389 bin lira ile 250 dolar ve 4 ajandaya el konulmuştu.

Emniyetteki ifadelerinin ardından 3 kişi serbest bırakılırken 7 kişi ise adliyeye sevk edildi. 14 kişinin ise emniyetteki işlemlerinin sürdüğü bildirildi.

YORUM YAZIN

Lütfen yorumunuzu yazın
Lütfen isminizi girin