Gökbakar’dan Deniz Göktaş’ın tutuklanmasına tepki: ”Kabul edilemez”

Komedyen Şahan Gökbakar, meslektaşı Deniz Göktaş’ın tutuklanmasına tepki gösterdi. Gökbakar, “Kendi isteğiyle ülkesine dönmüş birini, konuşarak işlediği iddia edilen bir suçtan tutuklu yargılamak kabul edilemez” dedi.

1 Haziran 2026 tarihinde Harbiye Cemil Topuzlu Açık Hava Tiyatrosu’nda yapmış olduğu stand-up gösterisine ait videoyu Youtube kanalında yayınlanmasının ardından CİMER’e yapılan şikayet sonucu başlatılan soruşturmada tutuklanan Deniz Göktaş’a meslektaşı komedyen Şahan Gökbakar da destek verdi.

Gökbakar sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

“Deniz’in gösterisindeki şakalar sebebiyle tutuklandığını üzülerek öğrendim!

Kendi isteğiyle ülkesine dönmüş bir kişiyi, konuşarak işlediği iddia edilen ve ceza alsa bile muhtemelen hapse girmeyeceği bir suç gerekçesiyle tutuklamak ve tutuklu bir şekilde yargılamak kabul edilir bir şey değil!

Deniz çok zeki, yetenekli ve temiz kalpli iyi bir insandır. Kimseyi üzmek ve kırmak istemediğine de eminim. En kısa sürede serbest bırakılmasını diliyorum!”

 

YORUM YAZIN

Lütfen yorumunuzu yazın
Lütfen isminizi girin