Özgür Özel: Hatay’da 5. anketi yapıyoruz, son kararı yarın vereceğiz

CHP lideri Özgür Özel, Hatay’la ilgili kararı yarın vereceklerini anlattı. Hatay’da yeni aday belirleme süreciyle ilgili bir soru üzerine Özel, “5. anketi yapıyoruz. Yarın son kararı vereceğiz ancak şu ana kadar Lütfü Savaş’ın yerine bir alternatif geliştiremedik.” dedi.

İzmir’de gazetecilerin konuyla ilgili sorusu üzerine Özgür Özel, şunları söyledi:

Ölçme dğerlendirmede son anket bugün raprolanıyor. Bir kez daha bakacağız. Hatay’da ve bütün deprem bölgesinde ne yaşandıysa bunun yüzde 99’u ülkeyi yöneten iktidarla ilgili. İlçe belediyelerinin önemli bir kısmı iktidarın… Adıyaman onlarda, Gaziantep onlarda, Malatya onlarda… Oralarda çözülmeyen bütün sorunlar Hatay’da da çözülmemiş durumda.

Belediye başkanımız elbette eleştiriden muaf değil biz de zamanında eleştirdik. Tepkileri de anlıyoruz. Hatay’da 100 tepkiden 99’u iktidara yönelik. Lütfü Savaş’a da birkaç eleştiri oldu, bunları da duyduk, kaydettik. Sosyal medyayı da önemsiyoruz ama Hatay’ın ne dediğini de önemsiyoruz.

Hatay’da 5. anket için sahadayız. Daha beğenilen bir alternatif ürettiğimiz anda Lütfü Savaş da buna ‘hayır’ demiyor. Şu anda Lütfü Savaş için bir alternatif geliştiremedik. Bu konuda gerçekten bir çaba içindeyiz. Son kararı yarın partimiz verecek. Lütfü Savaş hatadan münezzeh değildir, ancak yaşananların tamamının sorumlusu ve günah keçisi de değildir.

1 Yorum

YORUM YAZIN

Lütfen yorumunuzu yazın
Lütfen isminizi girin