İsrail’in tehditlerinden sonra İran’da trenler iptal edildi

(Photo by ATTA KENARE / AFP) /

İsrail’in İranlıları demiryollarını kullanmamaları konusunda uyarmasının ardından, İran’ın ikinci büyük şehri Meşhed’e gelen ve şehirden ayrılan tüm tren seferleri bir sonraki duyuruya kadar iptal edildi.

Birçok yerel medya kuruluşunda yer alan habere göre, Vali Hasan Hüseyni, “Siyonist rejimin ülkenin demiryollarına yönelik saldırı konusundaki ahlaksız uyarısı nedeniyle ve tedbir amacıyla, Meşhed Demiryolu’ndaki tüm tren hareketleri bir sonraki duyuruya kadar iptal edilmiştir,” açıklamasında bulundu.

Kum şehri dışındaki köprüye saldırı düzenlendi

Eyalet vali yardımcısının devlet televizyonuna yaptığı açıklamaya göre; Salı günü İran’ın başkenti Tahran’ın güneyinde yer alan Kum şehri yakınlarındaki bir köprüye ABD ve İsrail tarafından saldırı düzenlendi.

Morteza Heydari yaptığı açıklamada, “Birkaç dakika önce, Kum’un ulaşım hatları üzerinde, şehrin dışında ve eyaletin batısında bulunan köprülerden biri Amerikan ve Siyonist düşman mühimmatlarıyla hedef alındı” ifadelerini kullandı.

YORUM YAZIN

Lütfen yorumunuzu yazın
Lütfen isminizi girin