İsrail ve ABD’nin bugün düzenlediği saldırılar, İran’ın yeni liderini seçmekle görevli organın Tahran’daki binasını vurdu.
Tasnim haber ajansına göre, “Amerikan-Siyonist suçlular, Tahran’ın güneyindeki Kum’daki Uzmanlar Meclisi binasına saldırdı.”
Yerel medya, saldırılarda binanın ağır şekilde hasar gördüğüne dair görüntüler gösterdi. İran’ın lideri Ayetullah Ali Hamaney, Cumartesi günü ABD ve İsrail’in düzenlediği saldırılarda hayatını kaybetmişti.

Trump-Netanyahu ikilisi İran rejimini güçlendirmek için her şeyi yapıyor. Bu ölçüsüz ve küçük düşürme amaçlı saldırılar İran halkının gururuna dokunup ters tepecek. ABD ve İsrailliler sahip oldukları teknolojik imkanların verdiği şımarıklıkla insan faktörünü önemsiz görüyorlar. Halbuki, karadan İran’a girseler çıkamazlar. Kürtlerin çoğunluğu ve bir avuç güney Azerbaycanlı İsrail yönlendirmesi ve Azerbaycan parasıyla hareket eden heyecanlı genç Türk dışında halkın çoğunluğunun rejimin yanında yer alacağını, rejimin eskisinden daha güçlü hale geleceğini tahmin ediyorum.