Hukuksuzluklar bu kısa filmde: ‘Ben Masumum’

Türkiye’de ve Dünya’da yaşanan hukuksuzluklar kısa film ‘I AM INNOCENT (Ben Masumum) ile gündeme getiriliyor. 10 dakikalık kısa filmin ilk gösterimi bu akşam Türkiye saati ile 20:00’de Youtube’da yapılacak.

Adalet, masumiyet, “kötülüğün sırdanlığı” gibi kavramları tartışmaya açan film, çürüyen bir rejimin paslanan mekanizmalarına ışık tutuyor.

Filmin yazar ve yönetmeni Burak Tarık, Türkiye’de ve dünyadaki, düşünce suçluları ile ortaya çıkan hukuk ihlallerinden etkilenen çocuklara dikkat çekmeye çalıştığını ve filmi onlara ithaf ettiğini duyurdu.

Filmin yazım süreci, çekimleri ve post prodüksiyonu üç ayda tamamlandı. Los Angeles stüdyolarında çekilen film, altı dilde altyazı ile izleyici ile buluşacak.

Kısa filmin dili İngilizce olurken Almanca, Arapça, Fransızca, İngilizce, İspanyolca, Türkçe ve Yunanca alt yazıları bulunuyor.

İzlemek içi tıklayın;

 

Kısa filmin 26 Eylül 2021 tarihinde yayınlanma saatleri

🇹🇷 Istanbul – 20:00
🇩🇪 Berlin – 19:00
🇬🇧 Londra – 19:00
🇺🇸 New York – 13:00

📌Youtube yayın hesabı : https://www.youtube.com/channel/UCmGEEvRCSnmE7sq0fNPbRBw

📌Twitter hesabı: https://twitter.com/theartivist_org

📌 Instagram hesabı: https://www.instagram.com/theartivistorg/

YORUM YAZIN

Lütfen yorumunuzu yazın
Lütfen isminizi girin