Akın Gürlek, Muhsin Yazıcıoğlu’nun ailesiyle görüştü

Adalet Bakanı Akın Gürlek, Büyük Birlik Partisi (BBP) kurucu Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu’nun hayatını kaybettiği helikopter kazasına ilişkin yürütülen soruşturmayla ilgili olarak Yazıcıoğlu ailesiyle görüştü.

Gürlek, BBP’nin kurucu Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu’nun eşi Gülefer Yazıcıoğlu ve oğlu Fatih Furkan Yazıcıoğlu’nu bugün saat 12.00’de Adalet Bakanlığı’nda bir araya geldi.

19 KİŞİNİN TUTUKLANMIŞTI

BBP lideri Muhsin Yazıcıoğlu ve 5 kişinin hayatını kaybetmesiyle ilgili yürütülen soruşturmada 29 şüpheli hakkında gözaltı kararı verilmişti. 17 Temmuz’da gözaltına alınan 27 şüpheliden 19’u tutuklanırken 8 kişi de adli kontrolle serbest bırakılmıştı.

Muhsin Yazıcıoğlu ve beraberindekiler, seçimin hemen öncesinde 25 Mart 2009 tarihinde Kahramanmaraş’ta geçirdiği şüpheli bir helikopter kazasında hayatını kaybetmişti.

YORUM YAZIN

Lütfen yorumunuzu yazın
Lütfen isminizi girin