MHP lideri Bahçeli: Türkiye, terör örgütleriyle yol yürüyenlere bırakılamaz

MHP lideri Devlet Bahçeli, Millet İttifakı’na sert ifadelerle yüklendi. MHP’ye yakın Türkgün gazetesinden Kadir Yıldız’a konuşan Bahçeli, “Terör örgütleriyle yol yürüyenlere Türkiye bırakılamaz. Bir gözü Kandil’e, diğeriyle de Pensilvanya’ya bakanlar milletten Osmanlı şamarını yiyeceklerdir.” dedi.

Devlet Bahçeli, deprem bölgesinde ‘aç ve açıkta kimsenin olmadığını’ da savundu. Bahçeli, “Aç ve açıkta hiçbir insanımız yok. Hayat normale dönüyor.” ifadelerini kullandı.

Millet İttifakı’nın cumhurbaşkanı adayı olan Kemal Kılıçdaroğlu ile İYİ Parti lideri Meral Akşener’i hedef alan Bahçeli, şunları söyledi:

Kılıçdaroğlu ve diğer adayların Türkiye’mize bir şey kazandıracağını düşünmek bile aklın ve izanın inkârdır. İYİ Parti Başkanı şimdiden havaya girmiş, Sayın Kılıçdaroğlu’nu Sayın Cumhurbaşkanım diye karşılıyor. Çok komik, çok trajik. Kendisini darı ambarında görüyor. Zillet ittifakı yamalı bohça gibi.

Güç bela, masayı devirip tekrar toplayarak, birbirlerine demedikleri bırakmayarak sipariş edilmiş bir aday buldular. Bunlardan hiçbir yol olmaz. Kılıçdaroğlu basiretsiz, hazırlıksız, başarısız ve yetersiz. Hep söyledim, yaparsa Cumhur İttifakı yapar. Kılıçdaroğlu ve diğer adayların Türkiye’mize bir şey kazandıracağını düşünmek bile aklın ve izanın inkardır.

Terör örgütleriyle yol yürüyenlere Türkiye bırakılamaz. Bir gözü Kandil’e, diğeriyle de Pensilvanya’ya bakanlar milletten Osmanlı şamarını yiyeceklerdir. Deneme yanılma vasıtasıyla ülke yönetilemez.

Birbirine oyun kuranlara, koltuk ve makam paylaşımı için birbirini yiyip bitirenlere, ikbal ve rant mücadelesiyle ilkesizliklerini tescilleyenlere umut bağlamak felakete ortak olmaktır. Kılıçdaroğlu bir sancıdır, bir safradır, zalimlerin hizmetkarıdır. Diğerleri için bir şey söylemek zaman israfıdır.

1 Yorum

  1. “Güç bela, masayı devirip tekrar toplayarak, birbirlerine demedikleri bırakmayarak sipariş edilmiş bir aday buldular.” demiş; 17-25 Aralık döneminde AKP ye ve Erdoğan’a demediğini bırakmayan sonra da “tükürdüğünü yalayan” Bahçeli.

YORUM YAZIN

Lütfen yorumunuzu yazın
Lütfen isminizi girin