Kütahya beşik gibi sallanıyor: Okullar tatil edildi

Kütahya Valiliği, Simav İlçesinde meydana gelen depremler nedeniyle Simav ilçe merkezi, Pazarlar ilçesi ile bu bölgelere bağlı köylerde eğitim-öğretime bugün ara verildiğini açıkladı.

Kütahya Valiliğinden yapılan açıklamada, “Kütahya’nın Simav ilçesinde meydana gelen ve çevre yerleşim yerlerinde de hissedilen depremler nedeniyle, Simav ilçe merkezi, Pazarlar ilçesi ile bu bölgelere bağlı köylerde eğitim-öğretime 25 Nisan 2025 Cuma günü itibarıyla bir gün süreyle ara verilmiştir” denildi.

Kütahya’nın Simav İlçesinde sabah saat 07.23’de 4.5, saat 07.29’da da 3.9, saat 10.20’de 4.6 büyüklüğünde depremler meydana gelmişti.

2 YORUMLAR

    • Sevgili okurumuz, bahsettiğiniz reklamlar Google reklamları. Genelde olabildiğince filtreleme yapıyoruz ancak bu reklamlar kullanıcıya göre değişebiliyor. Google reklamları hem arama sorgularınızla hem de hakkınızda toplanan çeşitli bilgilerle (ilgi alanlarınız, demografik özellikleriniz, web sitesi ziyaretleriniz vb.) alakalı olacak şekilde gösterilir. Bu sayede hem reklamverenler doğru kitleye ulaşır hem de kullanıcılar potansiyel olarak ilgilenebilecekleri ürün ve hizmetleri daha kolay keşfeder. Ancak, kullanıcılar bu kişiselleştirme düzeyini kendi tercihleri doğrultusunda kontrol edebilirler.

YORUM YAZIN

Lütfen yorumunuzu yazın
Lütfen isminizi girin