KHK zulmü ve Türkiye gerçekleri ‘Babil’de

Star’da yayınlanmaya başlayan Babil dizisi bir anda ülke gündemine oturdu.

15 Temmuz sonrası OHAL döneminde yayınlanan KHK’ların ortaya çıkardığı aile dramları Babil’de konu ediliyor.

Dizide, KHK ile üniversitedeki işinden atılmış bir baba (Halit Ergenç), çocuğunun tedavi masraflarını bulmaya çalışıyor.

Pasaportu iptal edilen iktisatçı akademisyen baba yurt dışına çıkamadığını, bankadaki parasına devletin el koyduğunu vurguluyor.

Banka işlemleri yapamayan, iş bulamayan, sosyal ölüme terk edilen, bu sebeple çaresizlik içinde evladının tedavisi için her yolu deneyen KHK mağduru babanın mücadelesini konu alan dizi, ülke gerçeklerini yansıtıyor.

1 Yorum

  1. söz konusu dizinin KHK’yla hiçbir ilgisi yok. bir ihale fesat olayından ötürü ihraç edilmiş profesörün, en yakın arkadaşının, eşiyle ilişkisinden olan doğan çocuğun hastalığının tedavisi için dolandırıcılık işlerine bulaşmasını anlatıyor. Manşete çekmeden önce teyit etseydiniz keşke. Alıcısı var diye bu şekilde özensiz haberler yayınlamayınız. saygılar.

YORUM YAZIN

Lütfen yorumunuzu yazın
Lütfen isminizi girin