Karamollaoğlu’ndan ilginç paylaşım: Erbakan Hoca’nın kemikleri sızliyeah!

Saadet Partisi Genel Başkanı ve cumhurbaşkanı adayı Temel Karamollaoğlu’ndan partisinin Millet İttifakı’nda yer almasına iktidar kanadından gelen eleştirilere ilginç bir cevap verdi. Karamollaoğlu, Necmettin Erbakan’ın 1996’da yaptığı konuşmanın videosunu “Erbakan Hoca’nın kemikleri sızliyeah!” notuyla paylaştı. Karamollaoğlu, paylaşımında son zamanlarda sosyal medyada fenomen haline gelen ‘Laiklik elden gidiyeah’ repliğine göndermede bulunarak “Erbakan’ın kemikleri sızliyeah!” notu düştü.

Eski Başbakan Erbakan, söz konusu videoda bütün partilere kollarına açtıklarını, DSP ve CHP ile koalisyon kurabileceğini anlatıyor. Bu tür koalisyonların memleket  zarar getirmeyeceğini aktarıyor.

‘Laiklik elden gidiyeah’ göndermesi

Süleyman Çakır isimli vatandaş, Üsküdar’da kendisine uzatılan TV365 mikrofonlarına verdiği röportajda, AKP’ye oy verme nedenine “Çünkü çalışıyor” diyerek açıklama getirmiş ve AKP’nin Türkiye’nin başına gelmekte ‘çok geç kaldığını’ söylemişti. Çakır, “Laiklik elden gidiyeah” ve “İltica geliyeah” demiş ve kendisine tepki gösteren yurttaşları “155’i ararım, içeri aldırırım” sözleriyle tehdit etmişti.

YORUM YAZIN

Lütfen yorumunuzu yazın
Lütfen isminizi girin