Görüşmlere başlandı; Beşiktaş, yeni transferini açıkladı

Beşiktaş, Atalanta’da forma giyen hücum oyuncusu El Bilal Toure’nin transferi için görüşmelere başlandığını açıkladı. 23 yaşındaki Malili oyuncu, santrfor ve kanatlarda oynayabiliyor. Toure’nin Atalanta ile 2 sezon daha sözleşmesi bulunuyor.

Beşiktaş Futbol AŞ’den Borsa İstanbul’a gönderilen ve Kamuyu Aydınlatma Platformunda (KAP) da yayımlanan açıklamada, “Profesyonel futbolcu El Bilal Toure’nin şarta bağlı satın alma opsiyonu ile geçici transferi konusunda oyuncu ve kulübü Atalanta Bergamo ile görüşmelere başlanmıştır.” denildi..

Fransa’da başlayan altyapı kariyerinde ilk profesyonel sözleşmesini Fransa ekibi Reims ile imzalayan Toure, 2022’de 8 milyon euro’ya Almeria’ya transfer oldu. La Liga’da gösterdiği performasla adından söz ettiren Toure, ertesi sezon 30 milyon euro’ya Atalanta’ya transfer oldu. Ancak Atalanta’da fazla forma şansı bulamayan Toure, geçtiğimiz sezon Stuttgart’a kiralandı. Toure, Bundesliga’da forma giydiği 12 maçta 2 gol 1 asist kaydetti.

YORUM YAZIN

Lütfen yorumunuzu yazın
Lütfen isminizi girin