CHP’li Şile Belediyesi’ne de operasyon; Başkan Özgür Kabadayı gözaltına alındı

CHP’li belediyelere operasyonlar ardı ardına sürüyor. İstanbul Emniyet Müdürlüğü Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü’ne bağlı ekipleri sabah saatlerinde CHP’li Şile Belediyesi’ne operasyon düzenlendi. Şile Belediye Başkanı Özgür Kabadayı ve belediyeden bazı kişilerin gözaltına alındığı öğrenildi. CHP lideri Özgür Özel’in günün ilerleyen saatlerinde kısa bir basın açıklamasıyla ya da sosyal medya hesabından paylaşım yaparak iktidara sert tepki göstermesi bekleniyor.

Cumhuriyet Halk Partili (CHP) belediyelere yönelik operasyonlara bir yenisi daha eklendi. İstanbul Emniyet Müdürlüğü Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, CHP’li Şile Belediyesi’ne sabah saatlerinde operasyon düzenledi. Operasyonda Şile Belediye Başkanı Özgür Kabadayı ile belediyeden bazı kişilerin gözaltına alındığı aktarıldı.

Operasyona tepki gösteren CHP Genel Başkan Yardımcısı Burhanettin Bulut, sosyal medya hesabından şu paylaşımda bulundu: “Saray rejiminin şafak operasyonları artık rutin hale geldi. Bu sabah da Şile Belediye Başkanımız Özgür Kabadayı, gözaltına alındı. 31 Mart’taki yenilgiyi hazmedemeyen Saray, sandıkta yenemediğini polisle, yargı sopasıyla bastırmaya, belediyelerimizi itibarsızlaştırmaya çalışıyor. Hukuk artık adaletin değil, intikamın aracı haline getirildi. Bu bir hukuk devleti değil; açık bir baskı rejimidir. Bu kirli düzeni kabul etmiyoruz!”

1 Yorum

  1. Darısı reklamdan başka hiçbir özelliği olmayan Aydın B.Ş.B Bşk.Özlem Çerçioğlu ve Didimin Çöplüğe dönmesine yolaçan varsılların kollayıcısı Belediye Başkanı.Hatice Gencayın başına

YORUM YAZIN

Lütfen yorumunuzu yazın
Lütfen isminizi girin