Çanakkale’de polisten kaçan otomobil ters yöne girdi: 5 ölü, 1 yaralı

Çanakkale’de polisin ‘dur’ ihtarına uymayarak kaçan bir otomobilin sürücüsü ters yöne girince faciaya yaşandı. Kazada 5 kişi hayatını kaybederken, 1 kişi yaralandı.

Olay, saat 02.30 sıralarında Çanakkale-Lapseki karayolu üzerinde meydana geldi.

Sürücüsünün kimliği henüz öğrenilemeyen 35 APD 325 plakalı otomobil, iddiaya göre polisin ‘dur’ ihtarına uymayarak hızla kaçmaya başladı. Polis ekiplerinin takibe aldığı otomobil, Kangırlı sapağında ters yöne girip, bu sırada karşı yönden gelen 17 LP 800 plakalı otomobile çarptı.

Çevredekilerin ihbarı üzerine kaza yerine sağlık, polis, jandarma ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrollerde 5 kişinin hayatını kaybettiği belirlendi.

Kazada 35 APD 325 plakalı otomobildeki, Nuray Tekin, Osman Göksu ve Doğukan Samet Eğer ile 17 LP 800 plakalı otomobildeki Neslihan Soysal ve Hanife Soysal hayatını kaybederken, sürücü Mustafa Soysal yaralandı.

Yaralı sürücü Mustafa Soysal ambulansla hastaneye kaldırılırken olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

YORUM YAZIN

Lütfen yorumunuzu yazın
Lütfen isminizi girin