Beşiktaş, yeni teknik direktörü Sergen Yalçın için KAP açıklaması yaptı ve 52 yaşındaki teknik adam ile 2027’ye kadar sözleşme imzalandığını duyurdu. Sergen Yalçın, Beşiktaş’taki ilk teknik direktörlük döneminde 2020-2021 sezonunda hem Süper Lig hem de Türkiye Kupası şampiyonluğu yaşamıştı. Sergen Yalçın ile Adalı görüşmesinde Atiba Hutchinson konusu gündeme geldi. Sergen Yalçın ile yaşanan son şampiyonlukta takım kaptanı olan Atiba’nın yardımcı antrenör olması kararlaştırıldı.
Ali Rıza Sergen Yalçın 🦅 pic.twitter.com/HQJ3PusR2G
— Beşiktaş JK (@Besiktas) August 30, 2025
Beşiktaş’ta teknik direktörlük görevine Sergen Yalçın geldi. Beşiktaş, Ole Gunnar Solskjaer’in ardından anlaşma sağladığı 52 yaşındaki teknik adam için KAP açıklamasını yaptı. Siyah-beyazlılar, Sergen Yalçın ile 2027’ye kadar sözleşme imzalandığını duyurdu: “Profesyonel Futbol Takımımızın Teknik Direktörlüğü konusunda Sayın Ali Rıza Sergen Yalçın ile 2026-2027 sezonu sonuna kadar sözleşme imzalanmıştır.”
Beşiktaş’ın son şampiyon olduğu 2020-2021 sezonunda siyah-beyazlıların başında Sergen Yalçın görev yapmıştı. Beşiktaş, o dönem lig ile birlikte Türkiye Kupası’nı da kazanarak iki kupa sevinci yaşamıştı. Beşiktaş’ı daha önce Ocak 2020 – Aralık 2021 dönemi arası çalıştıran Sergen Yalçın, siyah-beyazlıların başında toplamda 79 maça çıktı. Beşiktaş, bu maçlarda 45 galibiyet, 10 beraberlik ve 24 mağlubiyet yaşadı.