Manisa’da Gülen cemaatine yönelik davalar kapsamında 8 yıl hapis cezasına çarptırılan ve 5 yıl cezaevinde kaldıktan sonra tahliye edilen KHK’lı matematik öğretmeni Ali Ülker dün kendini asarak intihar etti.
GERGERLİOĞLU: HAYATI KARARTILMIŞ BİR KHK’LI
Ülker’in vefatını X hesabından duyuran Ömer Faruk Gergerlioğlu, “Hayatı karartılmış bir KHKlı daha intihar etti! Sizler umursamayın daha! Salihlili Ali Ülker, 51 yaş 2 çocuk babası İngilizce matematik bölümünü bitirdi, KHK ihraç, 5 yıl hapis! Psikolojisi dağıldı, hayata tutunamadı ve… Dün kendini asarak son nokta! Allah rahmet eylesin.” dedi.
TR724’ün edindiği bilgilere göre, işsizlik, maddi sıkıntılar ve eşinin dosyasının Yargıtay’da incelemede olması nedeniyle bunalıma giren Ülker, yaşamına son verdiği öğrenildi.
Hayatı karartılmış bir KHKlı daha intihar etti!
Sizler umursamayın daha!
Salihlili Ali Ülker, 51 yaş 2 çocuk babası
İngilizce matematik bölümünü bitirdi, KHK ihraç, 5 yıl hapis!Psikolojisi dağıldı, hayata tutunamadı ve…
Dün kendini asarak son nokta!Allah rahmet eylesin. pic.twitter.com/VaOz8umYdv
— Ömer Faruk Gergerlioğlu (@gergerliogluof) September 28, 2025
İki kız çocuğu babası olan Ali Ülker’in cenazesi, Salihli Cumhuriyet Camiinde dün ikinci vaktinde kılınan namazdan sonra Asri Mezarlığına defnedildi.