MÜSİAD’dan patlamalar sonrası patronlara moral yemeği tepki çekti!

Sakarya Hendek’te havai fişek fabrikasında patlamasından sonra 4 işçi hayatını kaybederken 114 işçi yaralandı. Hala enkaz kaldırma çalışmaları devam ederken, 3 işçinin arama çalışmaları da devam ediyor.

Süreç devam ederken MÜSİAD, fabrika yönetici ve patronları ile dayanışma yemeği yedi. Bu yemek Twitter hesabından paylaşılınca büyük tepki çekti. MÜSİAD Bursa Şubesi daha sonra gelen tepkiler üzerine skandal “dayanışma” paylaşımını kaldırdı. Diğer yandan AKP’li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan da patlama sonrası fabrika patronunu arayarak geçmiş olsun demişti.

Sakarya’da patlama meydana gelen ve çok sayıda işçinin yaralandığı Büyük Coşkunlar Havai Fişek Fabrikası’nın MÜSİAD üyesi olduğu, fabrikanın sahibinin ise AKP ile yakın ilişkilerinin yanısıra fabrikanın yöneticisi Yaşar Coşkun’un MÜSİAD Sakarya Şube Başkanı olarak görev yaptığı ortaya çıkmıştı.

Patlama sonrası MÜSİAD Genel Başkanı Abdurrahman Kaan, MÜSİAD Bursa Şube Başkanı Nihat Alpay çok sayıda MÜSİAD yöneticisi, MÜSİAD Sakarya Şube Başkanı ve patlayan fabrikanın yöneticisi Yaşar Coşkun’la bir yemekte bir araya geldi.

MÜSİAD Bursa’nın sosyal medya hesabından, “Sakarya Hendek’te havai fişek fabrikasında meydana gelen patlama sonucunda destek vermek amacıyla MÜSİAD Genel Başkanımız Abdurrahman Kaan, MÜSİAD Bursa Başkanı Nihat Alpay, MÜSİAD Şube Başkanları ve Üyelerimizle beraber MÜSİAD Sakarya Başkanı Yaşar Coşkun’un yanındayız” paylaşımı yapıldı.

MÜSİAD Bursa Şubesi gelen tepkiler üzerine skandal “dayanışma” paylaşımını kaldırdı.

Türkiye'de bu haberi engelsiz paylaşmak için aşağıdaki linki kopyalayınız👇

YORUM YAZIN

Lütfen yorumunuzu yazın
Lütfen isminizi girin