Ana Sayfa Manşet İşkenceyi teşvik eden Cem Küçük dünya gündeminde

İşkenceyi teşvik eden Cem Küçük dünya gündeminde

AKP’li yandaş gazeteciler Cem Küçük ile Fuat Uğur’u TGRT Haber’de yaptığı programda işkenceyi teşvik eden açıklamalarına tepkiler gelmeye devam ediyor.

Cem Küçük, Fuat Uğur’la birlikte yaptığı Medya Kritik programında Hizmet Hareketi soruşturmaları kapsamında yargılananların hapishanede konuşturulamamasından şikayet ederek, işkenceyle konuşturma tavsiyeler veriyordu.

Cem Küçük’ün bu açıklamalarına sosyal medyada büyük tepki geldi. ‘CemKüçük İnsanlıkSuçuİşliyor’ başlığı twittterda dünya gündeminde 6., Türkiye gündeminde ise 5. sırada yer aldı.

‘Başka türlü de konuşturma teknikleri var; sallandır camdan aşağıya’

Programda İsrail gizli servisi MOSSAD’ın yöntemlerinden örnekler veren Cem Küçük, tutuklu Ali Fuat Yılmazer, Alaaddin Kaya ve Mehmet Partigöç’ün konuşturulması için insanlık dışı yöntemler anlatıyor:

“17/25 oldu diyelim İsrail’e yaptılar, olabilir. Dünyanın her yerinde her gün 15-20 toplu ölüm duyardık, trafik kazası, intihar etti, toplu intihar etti, uyuşturucuyu fazla basmış, aşırı alkolden gitti, dayanamadı köprüden atladı. Bir sürü gerekçe bulurlar. Burada da şimdi bunlara acıma, bütün yöntemleri düşünmelisin.

Ya elimizde çok kritik üç-dört tane FETÖ’cü var. Ali Fuat Yılmazer, Mehmet Partigöç, Alaaddin Kaya. Ya şu adamları bir konuştursanıza. Bunlar bir sürü şey biliyor. Bizim savcı şöyle; oturuyor, ‘Fuatçığım hoş geldin. Adın, soyadın…’ mesela diyor. Nerede görev yaptın, bu işi sen mi yaptın? Hayır diyor. Böyle diyor mesela. Kardeşim başka türlü de konuşturma teknikleri var. Sallandır camdan aşağıya.”

1 YORUM

  1. Muhammed Salih
    Makata C..p so..n Kimlerdir Diye arayıp sormayın..... Cem Küçük gibi hissiz zavallı aşağılık mahlûklardır işte. Bunlardır ellerinde copla dolaşanlar.. Bunlar saf katıksız barbarlardır. Devlet bunların eline geçmiş. Akçaklıkta en dibi bulmuş bu insan süretindeki vahşi hayvanlar neyi öğrenmeye çalışıyorlar? Hala ifadelerle alamadıkları nedir? Bunlar hakikaten 15 Temmuz'u Kendilerinin yaptığını anlayamıyorlar mı? Darbeci dediklerinin birçoğu zaten darbeden önce cezaevindeydi.. Bunu görmüyormu? Fakat ruhları bozulmuş, ıslahı mümkün olmadığından, bakın yarın öbürüsü gün bu Küçük, Metineri bu sefer tutup işkence edecek. Bunların bildiği şey işkence, vahşet olduğu için birbirlerine karşıda öyle olacaklar. Dün hizmetin üniversitesine el koyan, bugün dava arkadaşınında üniversitesinede el koyuyor... Bugün Yılmazer e işkence yapılsın diyen, yarın Soylu'yada yapılsın diyecek. Bu düzen böyle gitmeyecek... Birbirlerini yiyecekleri günler gelecek elbet...